Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia XZ2 Compact Dual SIM, bílo stříbrná

Úchvatný fotoaparát, studiový zvuk i špičkový výkon. To vše i mnohem víc se skrývá v kompaktním těle mobilního telefonu Xperia XZ2 Compact, který splní všechny vaše technologické požadavky. Na první pohled vás upoutá matný povrch a tenké proved... více informací

8 620 Kč
7 124 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia XZ2 Compact Dual SIM, bílo stříbrná

Úchvatný fotoaparát, studiový zvuk i špičkový výkon. To vše i mnohem víc se skrývá v kompaktním těle mobilního telefonu Xperia XZ2 Compact, který splní všechny vaše technologické požadavky. Na první pohled vás upoutá matný povrch a tenké provedení telefonuS fotoaparátem nové generace Motion Eye budete pořizovat úchvatné snímky i natáčet vysoce kvalitní video záběry, a to i ve formátu 4K HDR. Užijete si filmové zážitky, jež vám zprostředkuje HDR displej s Full HD+ rozlišením i výjimečné audio, které bude znít dokonale nejen ve sluchátkách, ale díky výkonným reproduktorům i při bezdrátovém poslechu. To vše podtrhne skvělý výkon procesoru a baterie s dlouhotrvající výdrží.



Tou největší chloubou zařízení je nový pokročilý fotoaparát Motion Eye, který vás zavede do fotografického světa a probudí vaše umělecké smysly. Přepracovaný objektiv G Lens dokáže zachytit každý detail a posunout tak vaše snímky směrem k dokonalosti. Skvělá obrazová kvalita se odrazí i ve snímcích pořizovaných za horších světelných podmínek, a to díky citlivému snímači s vrstvou paměti Exmor RS. S funkcí Prediktivního záznamu pak nepřijdete o žádnou momentku, neboť telefon je schopen rozpoznat pohyb a sám začít ukládat snímky ještě předtím, než sami zmáčknete spoušť.



S mobilním zařízením budete moci nahrávat i HDR videa, a to v neuvěřitelném 4K rozlišení. Veškeré záběry tak budou dokonale ostré, v úchvatném barevném podání a nádherném kontrastu. Čeká na vás i možnost super zpomaleného videa ve Full HD rozlišení, které dokáže zaznamenat pohyb s frekvencí až 960 snímků za sekundu, díky čemuž tak zachytíte úplně všechno.



Díky displeji si užijete veškerý obsah mobilního telefonu na jedničku. Displej disponuje Full HD+ rozlišením a podporou HDR, čeká na vás tak parádní obraz v nádherných barvách a těch nejjemnějších detailech. Kvalitu obrazu doplní i skvělý zvuk, který vám díky výkonným reproduktorům s technologií S-Force Front Surround nabídne skvělý filmový zážitek. Audio však bude neméně dobře znít i ve sluchátkách – poslechnete si hudbu, která bude dokonale čistá, vyvážená a s těmi nejlepšími basovými tóny.



Samozřejmostí tohoto modelu je i výkonný procesor a baterie s dlouhotrvající výdrží. Model Xperia XZ2 Compact obsahuje mobilní platformu Qualcomm Snapdragon, se kterou bude váš mobil fungovat naprosto plynule. Budete moci například využívat vícero aplikací najednou, a to bez zbytečného čekání. Baterie s vysokou kapacitou vás podpoří na každém kroku a nikdy vás nenechá ve štychu – o to se postará chytrá technologie Smart Stamina, jež funguje tak, aby snižovala spotřebu energie a baterie tak vydržela co nejdéle.


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon