Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia XZ1 Compact Single SIM, černá

Trendem chytrých telefonů je neustálé zvětšování úhlopříčky obrazovky, a to i na úkor pohodlí při každodenním používání. Jak již název napovídá, model Xperia XZ1 Compact jde proti nastavenému proudu a všechny výhody výkonných smartphonů přináší... více informací

7 410 Kč
6 124 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia XZ1 Compact Single SIM, černá

Trendem chytrých telefonů je neustálé zvětšování úhlopříčky obrazovky, a to i na úkor pohodlí při každodenním používání. Jak již název napovídá, model Xperia XZ1 Compact jde proti nastavenému proudu a všechny výhody výkonných smartphonů přináší v kompaktním ergonomickém těle s příjemně zaoblenými hranami a 4,6palcovým HD displejem, který pozitivně překvapí pozorovacími úhly a sytými barvami. Největším lákadlem patrně bude 19MPx fotoaparát, v němž se snoubí mnohaletá zkušenost společnosti Sony a nejnovější technologie tak, abyste za každých okolností pořídili dokonalý snímek. Ve zpomaleném režimu videa s ním lze zaznamenat bezprecedentních 960 snímků za jedinou vteřinu. Dále potěší i baterií s vysokou životností nebo aktuální, osmou verzí operačního systému Android.


 


 


Telefon důsledně ctí svůj název a přichází ve skutečně kompaktním balení. I do menšího těla se však vešly výkonné komponenty a nezapomnělo se ani na charakteristický elegantní design telefonů řady Xperia s ergonomicky tvarovanými hranami.


 


I do zmenšeného těla se vměstnal vyspělý 19megapixelový snímač, který se kromě rozlišení může pochlubit též vysokou citlivostí i ve zhoršených světelných podmínkách a mimořádně rychlými reakcemi např. při ostření. Dokáže předpovídat situaci a automaticky zachytit zajímavé záběry nebo třeba natočit superzpomalený záznam s neuvěřitelnými 960 snímky za sekundu.


 


Kromě technologiemi nabitého zadního fotoaparátu se můžete těšit i na přední selfie kamerku, která se chlubí skutečně širokým záběrem 120 stupňů. Samozřejmostí je čistý a jasný obraz, možnosti přikrášlujících úprav v reálném čase nebo snadné sdílení snímků s přáteli.


 


V současnosti jsou chytré telefony pravděpodobně nejčastějším zařízením užívaným k poslechu hudby. Proto se společnost Sony rozhodla do Xperie XZ1 Compact integrovat takové technologie, které hudební reprodukci posunou co nejblíže k standardu Hi-Res. Jistě také oceníte digitální potlačení okolního hluku, čisté basy a plnohodnotný ekvalizér.


 


Srdcem telefonu je svižný procesor s grafickou jednotkou a množstvím operační paměti dostačující pro hraní her i provoz více aplikací najednou. Zařízení se navíc učí, jak jej používáte, a snaží se chytrou správou systémových prostředků šetřit baterií a prodloužit tak výdrž telefonu.


 


Operační systém Android ve své osmé verzi s přízviskem „Oreo“ nabízí kromě vysokého zabezpečení a celkové svižnosti uživatelského prostředí také nové praktické funkce, jako jsou připomenutí, inteligentní nastavení, zkratky aplikací a další.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
7 820 Kč
6 463 Kč bez DPH
Kompaktní iPhone s dechberoucím výkonem 4,7" Retina HD displej s hustotou 326 pixelů n... více.
11 570 Kč
9 562 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
11 570 Kč
9 562 Kč bez DPH
Chytrý telefon Apple iPhone 12     Hlavní přednosti iPhone 12 Rychlost sítí... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon