Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia X Single SIM, bílá

Chytrý telefon Sony Xperia X je poháněn výkonným 6jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 650, který je doplněn 3 GB operační paměti. Data a aplikace se ukládají na 32 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD slotu. Dotykový L... více informací

4 170 Kč
3 446 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia X Single SIM, bílá

Chytrý telefon Sony Xperia X je poháněn výkonným 6jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 650, který je doplněn 3 GB operační paměti. Data a aplikace se ukládají na 32 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD slotu. Dotykový LCD displej má velikost 5" a Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Fotoaparát v zadní části nabízí 23 MPix snímač 1/2,3” Exmor RS a využívá prediktivní hybridní automatické ostření. Přední fotoaparát je vybaven snímačem s vysokým rozlišením 13 MPix 1/3” Exmor RS. Podporovány jsou sítě 2G, 3G a LTE. Ve výbavě nechybí standardní microUSB konektor, 3.5mm stereo jack pro sluchátka, GPS/Glonass přijímač, snímač otisků prstů a technologie NFC, Bluetooth 4.2, DLNA a WiFi. K napájení slouží baterie s kapacitou 2620 mAh a správu telefonu zajišťuje systém Android.


 


Nadčasový design se skleněnými zaoblenými okraji a zadní kovovou stranou vám padne do rukou i do oka. Smartphone byl navržen tak, aby vyhovoval po všech stránkách. Proto vás nepřekvapí pohotovost obrazu, dva fotoaparáty vybavené hybridním ostřením s možností pořízení snímku za 0,6 sekundy. Vše podtržené prvotřídní baterií, která oproti svým konkurentům prodlužuje svou životnost.


 


Je navržen tak, aby pohodlně zapadl nejen do vaší dlaně, ale i do vašeho stylu a každodenního života. Zdokonalené uživatelské rozhraní je nyní mnohem blíže vaší intuici a vaším představám.



Rozlišení fotoaparátu nabízí neuvěřitelných 23 megapixelů a přechod z pohotovostního režimu k pořízení snímku za méně než 0,6 sekundy. Zrychlená pohotovost obrazu a bleskové hybridní ostření vám umožní zachytit vše, co vám dosud unikalo.



Vzácné momenty bývají těmi nejvíce problematickými k zachycení. Proto společnost Sony vyvinula fotoaparát, který je rychlejší a nápaditější, než kdy před tím. Nabízí mnohem kratší reakční dobu a inovativní ostření.


S technologickou funkcí Smart Capture budou vaše snímky vždy perfektní. Zásluhou prediktivního hybridního ostření je fotoaparát tohoto smartphonu schopný vybrat objekt nebo osobu, automaticky jej sledovat a udržovat zaostřený. Všechny snímky tak budou ostré, dokonce i ty, které jsou nejméně předvídatelné.



 


Ani přední fotoaparát tohoto smartphonu nezůstal pozadu. Má 13 megapixelů a citlivý snímač, se kterým pořídíte ostré snímky za jakékoliv denní doby.


Smartphone s technologií Sony Smart Battery Management vydrží na jedno nabití celé dva dny používání a s každým nabitím se navíc životnost baterie prodlužuje. Jak je to možné? Jednoduše má zabudovanou technologii Qnovo Adaptive Charging, se kterou celé nabíjení probíhá šetrněji.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 680 Kč
1 388 Kč bez DPH
Sony Xperia M s velikostí displeje 4 palce vám skvěle padne do ruky. Technologie bezdrá... více.
2 620 Kč
2 165 Kč bez DPH
Samsung Galaxy S5 je vybavený 16megapixelovým fotoaparátem se selektivním zaostřováním... více.
1 375 Kč
1 136 Kč bez DPH
Nokia Lumia 820 je stylový smartphone klasické konstrukce. Telefon má mírně zaoblené hr... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon