Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Sony

Sony Xperia M (C1905), bílá

Sony Xperia M s velikostí displeje 4 palce vám skvěle padne do ruky. Technologie bezdrátového přenosu dat NFC vám umožní propojit telefon s ostatní elektronikou v domácnosti, takže prohlížení fotek na televizoru už nebude komplikovanou technick... více informací

1 680 Kč
1 388 Kč bez DPH
Skladem

Sony Xperia M (C1905), bílá

Sony Xperia M s velikostí displeje 4 palce vám skvěle padne do ruky. Technologie bezdrátového přenosu dat NFC vám umožní propojit telefon s ostatní elektronikou v domácnosti, takže prohlížení fotek na televizoru už nebude komplikovanou technickou záležitostí, ale postačí vám k němu jedno kliknutí. Design Sony Xperia M je tvořen v duchu Sony OmniBalance, proto zachovává všechny svoje prvky v rovnováze a vyzdvihuje detaily. Zkušenosti s vývojem fotoaparátů od firmy Sony vás oslní i u tohoto modelu, který disponuje rozlišením 5 Mpix a fukncí HDR. Vyčerpáte si při focení svoji baterku? Pro tento případ je tu režim STAMINA, který rozpozná nepoužívané aplikace, vypne je a ušetří vám zbývající energii. Odhodlejte se vyzkoušet magický Sony Xperia M.


 


Vaše domácnost ožije s technologií NFC (Near Field Communication) přinášející bezdrátové spojení mezi telefonem, televizí, reproduktory či osobním digitálním centrem pro multimediální soubory Sony Personal Content Station. Milovníkům dokonalosti se zalíbí software Smart Connect, jenž umožňuje třeba automatické zapnutí budíku po připojení telefonu do nabíječky. Rozumí si i s příslušenstvím, jako jsou chytré hodinky Sony SmartWatch. S technologií NFC budete moci nechat doma i svoji peněženku, jelikož umožňuje bezkontaktní platby v obchodech.


 


Design a výběr z několika barevných variant uspokojí i ty náročnější z vás. Hraje si s detaily jako je hliníkové tlačítko zapínání/vypnuté nebo světelné výstrahy pod 4palcovým displejem. Vyniká i elegantní zpracování fotoaparátu na zadní straně. Kromě klasické bílé a černé barvy je dostupná fialová nebo sytě žlutá barva. Račte si vybrat.


 


Rozlišení 5 Mpix, blesk a automatické ostření se dá považovat za klasické vybavení současných mobilů. Model Xperia M k tomu ale přidává rozpoznání obličeje při focení, tlačítko pro spuštění fotoaparátu ze zamknuté obrazovky a hlavně funkci HDR (High Dynamic Range). Jedná se o vylepšení, které umožňuje focení a záznam videa v silném protisvětle. Podaří se vám tak zachytit skvělé snímky i v případě, že se bude objekt nacházet před západem slunce či před oknem. Přidejte k tomu nahrávání v HD rozlišení a máte doma i malou, šikovnou kameru.


 


Z technického pohledu je telefon navržen tak, aby poskytoval maximální výkon ve chvílích, kdy to potřebujete, a současně uměl šetřit energii, pokud jeho služby nevyužíváte. To vše dokáže díky dvěma jádrům procesoru, které jsou na sobě nezávislé. Čekají na vás třeba hodiny poslechu hudby nebo sledování videí. Pokud se přece jen bude baterie blížit nule, využijete režim Sony STAMINA, který vypne nepotřebné aplikace a nechá aktivní pouze oznámení, která si vyberete. Tím se několikanásobně prodlouží výdrž baterie.


 


Rozlišení 480 x 854 pixelů, 4.0 palce
Accelerometer senzor -zajišťuje přetáčení displeje (horizontální, vertikální)
Proximity senzor -zabezpečuje vypnutí obrazovky během telefonování
Gyroscope senzor -zajišťuje ovládání telefonu nakláněním, využijete např.. při hrách
Multitouch
Hustota pixelů: 245 ppi
EDGE-až 237 kbps
3G: HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.8 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth: Ano, v4.0 s A2DP
NFC: Ano
Infračervený port: Ne
USB: Ano, microUSB (MHL)
Paměť hovorů prakticky neomezená
Paměť pro ukládání: 4GB
Paměť RAM: 1 GB RAM



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 040 Kč
1 686 Kč bez DPH
Základní vlastnostiPoužití Chytrý telefon – SmartphoneKonstrukce Dotykový displejProved... více.
3 320 Kč
2 744 Kč bez DPH
Mobilní telefon Samsung G7105 Galaxy Grand 2cerný (Black). Jedná se o model s petipalco... více.
1 980 Kč
1 636 Kč bez DPH
Platforma Android 4.0, inovativní funkce, 4,8" AMOLED displej, rozlišení 1280 x 720 pix... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon