Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge G925 32GB, zlatá

Skvělé zpracování designu, zajímavé aplikace, ostré snímky z předního i zadního fotoaparátu a mnoho dalšího nabízí Samsung Galaxy S6 Edge. Tento smartphone je skvělým společníkem v každé situaci. Dvojitě zakřivený displej není pouze designovým... více informací

3 590 Kč
2 967 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy S6 Edge G925 32GB, zlatá

Skvělé zpracování designu, zajímavé aplikace, ostré snímky z předního i zadního fotoaparátu a mnoho dalšího nabízí Samsung Galaxy S6 Edge. Tento smartphone je skvělým společníkem v každé situaci. Dvojitě zakřivený displej není pouze designovým klenotem, ale má i svůj účel. Přiřaďte k pěti kontaktům konkrétní barvu a s barevným upozorněním na displeji poznáte, kdo vám volá i přesto, že budete mít telefon položený displejem dolů. Hrajte náročné hry, pracujte s více aplikacemi najednou a plaťte prostřednictvím NFC a čárových kódů. S vysokým výkonem, dlouhou výdrží baterie a vylepšeným zabezpečím, to nebude problém. Navíc nabíjení baterie ještě nikdy nebylo rychlejší. Již po deseti minutách nabíjení, můžete používat Samsung Galaxy S6 Edge až po dobu 4 hodin.


 


S 5,1palcovým displejem bude váš život barevnější. Samsung Galaxy S6 Edge vám nabízí ostré sledování displeje i na přímém slunci. Ale to není vše. Vyberte si pět kontaktů a přidělte ke každému jednu barvu. I když budete mít telefon položený displejem dolů, díky barevnému upozornění displeje lehce poznáte, kdo vám právě volá. Nebo stačí kliknout na konkrétní barvu a můžete dotyčné osobě zavolat či napsat SMS.


 


Multitasking a práce s náročnými aplikacemi je pro Samsung Galaxy S6 Edge hračka. 64bitová architektura, LPDDR4 a výkonná grafika společně s dlouhou výdrží baterie poskytuje neskutečný výkon, díky kterému vás nic nezastaví.


 


Už nemusíte netrpělivě čekat, až se vám telefon nabije. Samsung přichází s velmi rychlým nabíjením. Stačí pouze 10 minut nabíjení, abyste následně mohli používat telefon až 4 hodiny. Navíc telefon podporuje bezdrátové nabíjení.


 


Vaše fotografie budou ještě ostřejší. Samsung Galaxy S6 Edge je vybaven zadním i předním fotoaparátem s vyšším rozlišením a světelností F1,9, s kterými zachytíte každý okamžik. Nadchnou vás i prvotřídní videa v rozlišení 4K.


 


Aplikace Smart Manager vám umožní dozvědět se například o stavu baterie, využití úložiště a paměti RAM nebo o zabezpečení vašeho telefonu.


 


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon