Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Samsung

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32GB, černá

Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé mávnutí ruky před displejem. Toužíte-li po velkém displeji, kvalitním fotoaparátu s ultra vysokým rozlišením a chcete mít možnost natáčet videa v kvalitě 4K, se... více informací

3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Skladem

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32GB, černá

Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé mávnutí ruky před displejem. Toužíte-li po velkém displeji, kvalitním fotoaparátu s ultra vysokým rozlišením a chcete mít možnost natáčet videa v kvalitě 4K, se Samsungem Galaxy Note 3 rozhodně nešlápnete vedle! Pochlubte se svými snímky přátelům a synchronizujte displej svého zařízení s tím jejich. Třešničkou na dortu je vysokokapacitní baterie, která vás nenechá na holičkách, ať už budete s telefonem provádět cokoli.


 


Nechcete si displej umazat od špinavých prstů? S funkcí ovládání gesty stačí, když nad displejem pohnete rukou, anebo na displej ukážete. Zařízení lze také použít jako moderní dálkový ovladač televizoru. K přepnutí televizního kanálu stačí na telefon zamávat – je to tak jednoduché! K ovládání zařízení můžete použít také dodané pero S Pen. Využijte funkci rozpoznávání rukopisu, pište a gumujte stejně, jako na papíře!


 


Telefon se pyšní 13megapixelovým fotoaparátem s ultra vysokým rozlišením. Netradičních fotek dosáhnete za pomoci široké nabídky fotografických režimů a nástrojů na úpravu. Při natáčení videa vás dostane bezkonkurenční kvalita 4K. Tento smartphone byl zkrátka stvořen pro detailní a reálné zachycení výjimečných okamžiků!


 


V jeho společnosti se budete cítit vážně stylově! Používání vám zpříjemní velký, 5,7palcový displej, od kterého se nebudete moci odtrhnout! Rozumí si i s jasným denním světlem a umožní vám sledování videí ve Full HD kvalitě! Zařízení vás příjemně překvapí i tím, jak je na svou velikost tenké a lehké zároveň. Krásně padne do ruky a luxusní vzhled je příjemným bonusem.


 


Zařízení můžete snadno synchronizovat s chytrými hodinkami Galaxy Gear a ovládat jej na dálku. Přijímejte hovory, odesílejte a přijímejte textové zprávy a fotografujte přímo ze svého zápěstí! Obrazovku lze synchronizovat s jiným zařízením Samsung. Využijete toho například ve chvíli, kdy si budete chtít zahrát společně s přáteli svou oblíbenou hru.


 


Díky superdlouhé výdrži baterie uspokojí i velmi náročné uživatele. Doba, po kterou můžete jeho služby intenzivně využívat, dosahuje celých 11 hodin.


Displej: 5.7" Rozlišení displeje 1 080 × 1 920, 4-jádrový procesor, RAM 3 GB, interní paměť 32 GB, zadní fotoaparát 13 Mpx, přední fotoaparát 2 Mpx, NFC a LTE, Jack (3.5mm), single SIM, baterie 3200 mAh


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
2 050 Kč
1 694 Kč bez DPH
Čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon s taktem na frekvenci 1,7 GHzGoogle Android 4.1 Jelly B... více.
2 460 Kč
2 033 Kč bez DPH
Technické parametry:Hmotnost [g]: 130 Rozměry [mm]: 136,6 x 69,8 x 7,9 Operační systém... více.
2 460 Kč
2 033 Kč bez DPH
Technické parametry:Hmotnost [g]: 130 Rozměry [mm]: 136,6 x 69,8 x 7,9 Operační systém... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon