Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Nokia

Nokia N9, modrá

Nokia N9 je jedním z nejzajímavějších chytrých telefonů, které se v letošním roce dostanou na trh! Její výjimečnost nespočívá pouze v použitém operačním systému MeeGo, ale také v její konstrukci a špičkové výbavě tvořené nejmodernějšími funkcem... více informací

2 190 Kč
1 810 Kč bez DPH
Skladem

Nokia N9, modrá

Nokia N9 je jedním z nejzajímavějších chytrých telefonů, které se v letošním roce dostanou na trh! Její výjimečnost nespočívá pouze v použitém operačním systému MeeGo, ale také v její konstrukci a špičkové výbavě tvořené nejmodernějšími funkcemi a technologiemi. Telefon na první pohled zaujme svým tenkým provedením, obrovským displejem a absencí hardwarových tlačítek. Tělo telefonu je tvořeno polykarbonátem a může se pochlubit skvělou odolností. Totéž platí o krytu displeje z tzv. Corning Gorilla skla odolného proti poškrábání a jinému poškození. Úchvatné jsou však i další parametry displeje - technologie AMOLED, úhlopříčka 3,9 palce, rozlišení 854 x 480 bodů, kapacitní dotyková vrstva, zaoblení, antireflexní polarizátor, čidlo přiblížení, čidlo okolního osvětlení - displej zkrátka patří k tomu absolutně nejlepšímu, co je možné u dnešních přístrojů této kategorie najít.


 


Nokia N9 využívá služeb operačního systému MeeGo (zde ve verzi 1.2 Harmattan). MeeGo je moderní platforma pro mobilní přístroje, která se může pochlubit podporou nejmodernějších standardů a technologií, bohatou aplikační výbavou, jednoduchým ovládáním i pokročilým multitaskingem. O svižný chod telefonu se pak stará procesor s frekvencí 1 GHz doplněný o 1 GB operační paměti a grafické jádro. Uživatel má k dispozici interní paměť o kapacitě 16 GB. Z nabídnutých funkcí je možné jmenovat např. povedený internetový prohlížeč s podporou HTML5 a e-mail, bohatou nabídku funkcí pro organizaci času s nejrůznějšími způsoby synchronizace, špičkový multimediální přehrávač, prohlížeč dokumentů, sociální sítě, YouTube apod. Hravé uživatele jistě potěší také přítomnost špičkových her (Need for Speed Shift, Galaxy on Fire 2, Real Golf, Angry Birds Magic), které díky výkonnému hardwaru nabídnou nebývalé zážitky. Řadu dalších špičkových aplikací je možné do telefonu doinstalovat.


 


Z hardwarové výbavy je možné zmínit např. špičkový fotoaparát s optickou Carl Zeiss, rozlišením 8 megapixelů, dvojitým LED bleskem, automatickým ostřením a řadou doplňkových funkcí a nastavení. Nechybí ani možnost záznamu videa v HD rozlišení s frekvencí 30 fps. Samozřejmostí je také GPS navigace doplněná o digitální kompas a aplikaci Ovi Mapy s bezplatnou hlasovou navigací pro řidiče i pěší. Špičkové jsou též komunikační možnosti, kdy telefon kromě rychlých mobilních datových přenosů HSDPA a HSUPA nabídne také Wi-Fi, Bluetooth, standardní audio konektor, microUSB konektor a zejména pak aktuálně nastupující rozhraní NFC (Near Field Communication) umožňující telefon využít např. i jako peněženku pro placení v obchodech. Pro všechny tyto aktivity dodává telefonu energii Li-Ion akumulátor s kapacitou 1450 mAh, který by měl na jedno nabití vydržet až 450 hodin v pohotovostním režimu, 4,5 hodiny přehrávání videa nebo 50 hodin poslechu hudby.




Podobné produkty

3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
3 270 Kč
2 702 Kč bez DPH
Výjimečný smartphone ze skupiny tzv. phabletů, který vás bude poslouchat i na pouhé máv... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Oproti svému předchůdci Lumia 920 nabízí novinka daleko nižší váhu (139 gramů oproti 18... více.
2 550 Kč
2 107 Kč bez DPH
Smartphone s modelovým označením P8 Lite si ze svého vybavenějšího sourozence bere zejm... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon