Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Nokia

Nokia 8 Single SIM, temperově modrá

Prémiový chytrý telefon v krásném kovovém těle, s extrémním výkonem, velkým Quad HD displejem, fotografickým režimem Dual-Sight, zvukem Nokia OZO, snímačem otisků prstů a připojením LTE cat.9. 5.3" IPS Quad HD displej 2.5D Corning Gorilla Glass... více informací

4 760 Kč
3 934 Kč bez DPH
Skladem

Nokia 8 Single SIM, temperově modrá

Prémiový chytrý telefon v krásném kovovém těle, s extrémním výkonem, velkým Quad HD displejem, fotografickým režimem Dual-Sight, zvukem Nokia OZO, snímačem otisků prstů a připojením LTE cat.9. 5.3" IPS Quad HD displej 2.5D Corning Gorilla Glass 5, rozlišení 2560 x 1440 bodů, 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB interní paměti, fotoaparáty duální 13MPx a 13MPx, slot pro microSD, USB Type-C, Bluetooth, NFC, ANT+, WiFi, GPS/ GLONASS/ BDS, 3090 mAh baterie, ochrana proti stříkající vodě IP54, operační systém Android 7 Nougat.



Začněte objevovat zbrusu nové možnosti a zážitky, které vám přináší chytrý telefon Nokia 8. Impozantnímu zpracování dominuje osobitý design hladkého těla se zrcadlovým povrchem, které si můžete vybrat z několika barevných variant. Velkou chloubou smartphonu je polarizovaný 5.3“ displej s 2K rozlišením a samozřejmostí jsou i ty nejkvalitnější materiály a pevná konstrukce. Zcela nový rozměr zábavy poznáte s režimem Dual-Sight, který vám umožňuje současně použít přední i zadní čočku fotoaparátu na rozdělené obrazovce. Vaše obrazové zážitky podpoří kvalitní optika, záznam 4K videa a dokonalý zvuk v čele s technologií Nokia OZO. Nedílnou součástí je také skvělý software, se kterým bude váš telefon šlapat hladce jako hodinky.



Značka Nokia své mobilní telefony vyrábí s důrazem na kvalitu, detail i perfektní design. Jinak tomu není ani v případě modelu 8, který prochází precizním procesem zpracování. Jeho decentní leštěný vzhled zaujme každého. Kvalitní hliníkové tělo s jednolitou konstrukcí a bez zbytečných linií skvěle padne do vaší ruky. Polarizovaný 5.3“ displej, který se chlubí neuvěřitelným 2K rozlišením, vám zprostředkuje nádherné barvy a skvělý jas.



Buďte vždy připraveni na ty nejlepší snímky i videa. Cesta k nim bude jednoduchá a zábavná díky dvojitému zadnímu fotoaparátu s barevnými i černobílými snímači a rozlišením 13 Mpix. Stejné rozlišení vám nabídne i přední čočka, která je navíc širokoúhlá. Zároveň přední i zadní kamera je obohacena optikou ZEISS, která vás naprosto uchvátí. Videa budete moci nahrávat ve formátu 4K, obrazové zážitky vám tak budou doslova ležet u nohou. Všechny vaše fotografie, videa i další soubory pojme velká vnitřní paměť, kterou můžete pomocí micro SD karty lehce navýšit až o dalších 256 GB.


 


Ruku v ruce s perfektním obrazem jde i ten nejlepší zvuk. Model vám nabídne vestavěný prostorový 360° zvuk s technologií Nokia OZO, která vám zprostředkuje perfektní audio techniku, jež používají i hollywoodští filmaři. Režim Audio Focus mezitím umožňuje zvýraznit ty správné zvuky a tlumí zvuky okolí nebo šum na pozadí.


Dokážete si představit, že byste mohli současně používat přední i zadní fotoaparát? S Nokia 8 si tuhle ideu můžete jednoduše splnit, a to díky režimu Dual-Sight. Snímejte sami sebe i to, co se děje na druhé straně, a zprostředkujte tak ten nejvíce autentický zážitek. Na rozdělené obrazovce uvidíte jak snímek z předního, tak i ze zadního fotoaparátu, celé to navíc můžete sdílet live na své sociální sítě.


Užívejte si všech možností, které vám nabízí systém Android Oreo. Díky aplikaci Google Photos se nemusíte obávat o ztrátu jediné fotografie a s chytrou aplikací Google Assistant lehce najdete řešení v každé situaci. Váš smartphone bude navíc vždy aktuální, perfektně zabezpečený a se všemi nejnovějšími funkcemi. Všechny tyto vlastnosti si užijete s prvotřídním výkonem procesoru Qualcomm Snapdragon 835, který umožňuje kromě neuvěřitelně dlouhé životnosti baterie i skvělý grafický výkon.


 


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
2 320 Kč
1 917 Kč bez DPH
Vyzkoušejte kompaktní iPhone s nadčasovým designem, 4" Retina displejem, výkonným 64bit... více.
1 830 Kč
1 512 Kč bez DPH
Klasická Nokia 6700 Classic zaujme štíhlým designem s kryty z nerezové oceli. Ukrývá v... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon