Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Huawei

Huawei P20 Lite 4GB/64GB Dual SIM, modrá

Chytrý telefon Huawei P20 Lite je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 659 s frekvencí 4x 2.36 GHz a 4x 1.7 GHz a 4 GB operační paměti, což přístroji dodá skvělý výkon. Dotykový 5.84" LTPS Full HD+ displej má rozlišení 2280 x 1080 bodů (... více informací

3 450 Kč
2 851 Kč bez DPH
Skladem

Huawei P20 Lite 4GB/64GB Dual SIM, modrá

Chytrý telefon Huawei P20 Lite je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 659 s frekvencí 4x 2.36 GHz a 4x 1.7 GHz a 4 GB operační paměti, což přístroji dodá skvělý výkon. Dotykový 5.84" LTPS Full HD+ displej má rozlišení 2280 x 1080 bodů (poměr stran 18:9). Pro systém a data je k dispozici 64 GB interní paměti a slot pro paměťové karty microSD. Snímky můžete zachytit pomocí zadního duálního fotoaparátu 16+2 Mpx a přední 16 Mpx selfie kamery. Nechybí technologie Bluetooth 4.2 (BLE, aptX, aptX HD), WiFi ac a GPS/Glonass. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a nejmodernějším LTE. Do senzorové výbavy patří čtečka otisků prstů, G-senzor, senzor přiblížení, senzor okolního světla, digitální kompas, Hall senzor a gyroskop. Do konektorové USB Type-C a 3.5 mm jack. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 3000 mAh s podporou rychlého nabíjení 9V/2A. Předinstalován je operační systém Android 8 Oreo s uživatelským rozhraním EMUI 8.0.


 


Přestože se jedná o telefon tzv. střední třídy, mnohé překvapí elegantním designem a výbavou blížící se vlajkovým lodím. Zaujme především bezrámečkovým zpracováním, které využívá i plochu vedle panelu senzorů a fotoaparátu. Ten se chlubí vysokým rozlišením 16 megapixelů a širokoúhlým záběrem pro ty nejlepší selfies, kam se bez problémů vejdou všichni vaši přátelé. Navíc podporuje pohodlné odemykání obličejem. Nesporným lákadlem na zadní straně je vedle rychlé čtečky otisků prstů také duální fotoaparát, se kterým můžete pořizovat snímky s profesionálními efekty například působivého rozostřeného pozadí. Pochvalovat si budete dlouhou výdrž baterie s podporou rychlodobíjení, intuitivní prostředí Androidu s nástavbou EMUI či bohatou konektivitu.



Na první pohled vás překvapí displej, který je obklopen skutečně minimálním rámečkem. Huawei šlo až na hranici možností, a tak Full HD+ displej na přední straně telefonu nechává jen nezbytné místo pro senzory a fotoaparát.


Zadní stranu telefonu pokrývá plocha z tvrzeného skla, pod níž se skvěle vyjímají tři dostupné odstíny barev zpracované netradiční nanometrovou technikou, která vytváří poutavé barevné přechody a vyzdvihuje elegantní design celého zařízení. Díky zaobleným hranám se zařízení skvěle drží v ruce.



Displej zaujme netypickou úhlopříčkou a širokoúhlým poměrem stran, takže je snadné telefon ovládat jednou rukou. Kromě ultrajemného rozlišení je ovšem hlavním lákadlem skutečně široké barevné spektrum, které displej dokáže zobrazit. Barvy ještě nikdy nebyly tak skutečné.


Fotoaparát umístěný v malém výřezu displeje doznal oproti předchozím generacím hned několika vylepšení. Předně jde o nadprůměrné rozlišení čítající celých 16 megapixelů a širokoúhlý záběr 78 stupňů. Samozřejmostí je dobrá citlivost i v horších světelných podmínkách a pokročilý zkrášlovací algoritmus pro vaše selfies.


Přestože je Huawei P20 Lite zástupcem střední třídy, naleznete na jeho zádech vedle čtečky otisků prstů také duální fotoaparát. Jedna čočka se pyšní vysokou citlivostí na světlo spolu s rozlišením 16 megapixelů a druhá, 2megapixelová, pak slouží k výpočtům pro profesionální efekty jako je například hloubka ostrosti.


Výkonný osmijádrový procesor pohání moderní operační systém Android, který je doplněn o intuitivní uživatelskou nástavbu EMUI se spoustou funkcí a vylepšení. Lákadlem je pak podpora umělé inteligence mající vliv jak na rychlost reakcí, tak i na výdrž baterie.




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 620 Kč
1 339 Kč bez DPH
Apple iPhone 4S - 16GB     Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku... více.
1 780 Kč
1 471 Kč bez DPH
Technická specifikacerozměry a konstrukce rozměry 137 × 71 × 8,6 mm hmotnost 133 g hard... více.
1 070 Kč
884 Kč bez DPH
Nokia 6300 je výjmečný mobilní telefon. Na první pohled upoutá svým tenkým tělem z nere... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon