Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Honor

Honor 8 32GB Dual SIM, bílá

Nejnovější top chytrý telefon z dílen Honoru s dvojicí snímačů zadního fotoaparátu, excelentním výkonem, rychlým připojením LTE a funkcí DualSIM. 5.2" IPS displej s rozlišením FullHD, 8jádrový procesor Hisilicon Kirin 950 64bit 4x 2.3GHz a 4x 1... více informací

3 790 Kč
3 132 Kč bez DPH
Skladem

Honor 8 32GB Dual SIM, bílá

Nejnovější top chytrý telefon z dílen Honoru s dvojicí snímačů zadního fotoaparátu, excelentním výkonem, rychlým připojením LTE a funkcí DualSIM. 5.2" IPS displej s rozlišením FullHD, 8jádrový procesor Hisilicon Kirin 950 64bit 4x 2.3GHz a 4x 1.8GHz, 4GB RAM, 32GB interní paměti; 2x 12Mpix a 8Mpix fotoaparáty, technologie: Bluetooth 4.2, NFC, WiFi ac, GPS; slot microSD, čtečka otisků, baterie 3000 mAh, platforma Android 6.0 s EMUI 4.1.



Oblíbený smartphone značky Honor, která je živoucím důkazem toho, že dobrý telefon nabitý moderními technologiemi nemusí stát desítky tisíc, vstupuje na trh již s číslem osm. A opět nabízí přesně to, co se o něj očekává – nadstandardní výkon plynoucí z osmijádrového procesoru, famózní displej schopný zobrazit větší část barevného spektra, než kdy dřív, chytré tlačítko sloužící zároveň jako čtečka otisků prstů, nevídaně osobitý design a ještě mnohem víc. Zdaleka největším lákadlem však bude duální fotoaparát, s nímž konečně naplno uspokojíte své umělecké potřeby a dáte světu najevo, co ve vás je. Navíc se budete moci spolehnout na rychlé připojení LTE, dvoupásmovou Wi-Fi a také dlouhou výdrž na baterii, díky níž si lze všechny funkce telefonu užívat i dva dny v kuse.



Displej je u chytrého telefonu tou nejdůležitější komponentou, na níž závisí celá uživatelská zkušenost. Honor 8 je proto osazen velkým 5,2palcovým Full HD panelem se širokým barevným gamutem dosahujícím na všechny myslitelné barvy. Jen tak si můžete naplno vychutnat fotografie, videa a další obsah, který je navíc vyzdvižen na vyšší úroveň díky technologii dynamického kontrastu řízenému na úrovni jednotlivých pixelů. Celé okno do vašeho mobilního světa je pak chráněno dvojitým „2,5D“ zaobleným sklem.



Osmý Honor dostal do vínku o fotoaparát navíc. Vedle standardního předního snímače na selfies a klasické jedné čočky na zadní straně, tak svět kolem vás můžete zachytit rovnou třemi senzory. Ptáte se, k čemu to může být dobré? Duální fotoaparát kombinuje výhody barevného a černobílého snímače, aby se na výslednou fotografii dostalo mnohem více světla, byla prokreslenější a s ostřejšími konturami. Nadšeným fotografům telefon nabídne plný manuální režim s možností volby clony, expozice či jemného ostření. Pro všechny ostatní je tu hybridní autofokus kombinující výhody laserového ostření s možnostmi plynoucími ze dvou objektivů.



Honor 8 sází na jednoduchý elegantní styl s důrazem na kvalitu dílenského zpracování. Vaši pozornost při prvním pohledu strhne kromě displeje zajímavě vypadající barva těla, jež je výsledkem unikátního skloubení 15 vrstev materiálu, který dohromady tvoří neokoukatelnou texturu hrající mnoha různými tóny. Zadní straně zařízení dominuje kulaté tlačítko s funkcí bezpečnostní čtečky otisků prstů s rekordně rychlým čtením a programovatelnými funkcemi. Celý telefon je pak lemován diamantem broušeným hliníkovým rámem, který plynule navazuje na jemné zakřivení displeje.



Aby byl zajištěn plynulý chod systému Android a všech aplikací, vybavil výrobce telefon rovnou osmi jádry výpočetního výkonu a rychlým typem operační paměti. S takovouto konfigurací je zařízení schopné zvládnout plynulý chod mnoha aplikací najednou, jakož i zpracovat náročné herní tituly. Pakliže telefon zrovna nevytěžujete, spokojí se s menším počtem aktivních jader a tím pádem nevyčerpává baterii. Tu výrazným způsobem šetří i přítomnost nízkoodběrových specializovaných koprocesorů, které se starají například o vyhodnocování dat ze senzorů smartphonu.



Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
1 620 Kč
1 339 Kč bez DPH
Apple iPhone 4S - 16GB     Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Technické parametry: Displej: Úhlopříčka displeje 6" Rozlišení v pixelech 1080×1920... více.
1 780 Kč
1 471 Kč bez DPH
Technická specifikacerozměry a konstrukce rozměry 137 × 71 × 8,6 mm hmotnost 133 g hard... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon