Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > Honor

Honor 6X, zlatá

Vybrat si telefon, který vám sedne, bývá jako hledání jehly v kupce sena. Pokud ale stojíte o spolehlivý telefon, který něco umí, skvěle vypadá a navíc vám neroztrhne peněženku, vaše hledání je u konce. Honor 6X má bohatou výbavu čítající mimo... více informací

3 790 Kč
3 132 Kč bez DPH
Skladem

Honor 6X, zlatá

Vybrat si telefon, který vám sedne, bývá jako hledání jehly v kupce sena. Pokud ale stojíte o spolehlivý telefon, který něco umí, skvěle vypadá a navíc vám neroztrhne peněženku, vaše hledání je u konce. Honor 6X má bohatou výbavu čítající mimo jiné prvotřídní duální fotoaparát, špičkový displej, čtečku otisků prstů a mnoho dalšího. Také design tohoto smartphonu je více než povedený. Honor 6X je zkrátka okouzlující uvnitř i zvenčí.



Zachyťte každý okamžik svého života. Duální fotoaparát Honoru 6X vám pomůže. Umí bleskurychle zaostřit během 0,3 vteřiny, potlačuje šum a díky velkému rozsahu clony nabízí i možnost fotografování s rozostřeným pozadím. Přední fotoaparát s rozlišením 8 Mpx a 77° širokoúhlou čočkou vykouzlí dechberoucí selfie snímky prvotřídní kvality. Aby toho ale nebylo málo, je tu funkce Splash umožňující ponechat v jinak černobílé fotografii jednu vybranou barvu. Výsledný snímek je tak naprosto jedinečný a osobitý.



Ať už jste vášnivým hráčem, nebo jen rádi brouzdáte po internetu, Honor 6X poháněný špičkovým procesorem Kirin 655 vám vaši zálibu dopřeje v té nejvyšší kvalitě a rychlosti. Za všech okolností!í


I když Honor 6X hází odlesky zmrazeného kovu, jeho design vás nenechá chladnými. Má ergonomický tvar, ladné křivky a 8 mm štíhlé celokovové tělo. K tomu všemu připočtěte 2,5D zakřivené sklo a designérský skvost je dokonán.


Tento smartphone dostal do vínku 5,5“ Full HD displej, na který je radost pohledět. Nejen že je skvěle čitelný na přímém slunci, ale má i vestavěný režim ochrany očí - filtruje tedy nepříjemné modré světlo a ulevuje tak vašim unaveným očím. Špičkové sklo displeje je navíc odolné vůči poškrábání, takže si zachová skvělý vzhled po dlouhou a dlouhou dobu.



Dřív než řeknete ‚švec‘, bude Honor 6X odemčený. Čtečka otisků třetí generace totiž dokáže pracovat velice rychle - stačí jí pouze 0,3 vteřiny. Další vychytávkou je, že reaguje na gesta a umožňuje tak snadnější ovládání telefonu. Dlouhým zmáčknutím umlčíte budík, poklepáním pořídíte luxusní selfie.


Uživatelské rozhraní EMUI nabízí nové prvky, které si oblíbíte. Umožní vám například rozdělit obrazovku nebo využít funkce ohlášení hovoru ve vyskakovacím okně. EMUI je tak intuitivní a pohodlné, že se budete divit, jak jste bez něj mohli doposud fungovat.


Displej
Úhlopříčka obrazovky (cm): 13,97
Úhlopříčka ("): 5,5
Rozlišení (Pixel): 1920 x 1080
Zásobování energií: aku
Kapacita (mAh): 3340
Zadní fotoaparát: ano
Rozlišení zadního fotoaparátu (Mil. Pixel): 12
Přední kamera: ano
Rozlišení přední kamery (mil. pixlů): 8
Světlo blesku: ano
Video nahrávání: ano
LTE/4G: ano
UMTS/3G: ano
GSM/2G: ano
Bluetooth: 4.1
NFC: ne
WLAN: ano
Kapacita paměti interníí (GB): 32
Slot pro paměť. kartu: ano
Typ paměťové karty: microSD / microSDHC / microSDXC
CPU model: HiSilicon Kirin 655
Jádro procesoru: Octa Core
Kmitočet (GHz): 4 x 2,1 + 4 x 1,7
Pracovní paměť / RAM (GB): 3
USB: USB 2.0 Micro-B
Připojení sluchátek: 3.5 mm Jack
Vlastnosti pouzdra
Outdoor: ne
Dual SIM Ano




Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 620 Kč
1 339 Kč bez DPH
Apple iPhone 4S - 16GB     Nejočekávanější multimediální mobilní telefon tohoto roku... více.
3 040 Kč
2 512 Kč bez DPH
Úhlopříčka displeje (palce) ("): 4,3Typ displeje: Super AMOLEDRozlišení displeje (bodů)... více.
1 990 Kč
1 645 Kč bez DPH
Technické parametry: Displej: Úhlopříčka displeje 6" Rozlišení v pixelech 1080×1920... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon