Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone SE 16GB, vesmírně šedá

Kompaktní telefon s výkonem iPhone 6s a velikostí iPhone 5s. 4" Retina displej s rozlišením 1136 × 640 bodů a 326 ppi, kontrast 800:1; procesor A9 a pohybový koprocesor M9; 16GB interní paměti, 12MP iSight a 1.2MP FaceTime HD kamera, čtečka oti... více informací

3 220 Kč
2 661 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone SE 16GB, vesmírně šedá

Kompaktní telefon s výkonem iPhone 6s a velikostí iPhone 5s. 4" Retina displej s rozlišením 1136 × 640 bodů a 326 ppi, kontrast 800:1; procesor A9 a pohybový koprocesor M9; 16GB interní paměti, 12MP iSight a 1.2MP FaceTime HD kamera, čtečka otisků prstů, LTE, WiFi ac, Bluetooth 4.2, NFC, Lightning konektor, operační systém iOS 



Toužíte po malém, ale přesto výkonném telefonu? iPhone SE je přesně takový! Výbavou a výkonem povyrostl, rozměrově zůstal malý. Tento designérský kousek vás uchvátí nejen svým špičkovým vzhledem, ale i tím, co skrývá uvnitř. Do vínku dostal například vyspělý čip A9, tedy stejný typ, který najdete v rozměrově větších modelech iPhone 6S, a jedinečný fotoaparát, který nabízí nevídané možnosti - kromě fantastických fotografií s ním pořídíte také Live Photos plné života a videa v rozlišení 4K. Dopřejte si luxusního společníka, který zajistí bezpečí pro všechna vaše data a stane se vaší pravou rukou.



I přes malé rozměry je tento model velkolepý. Vyniká lehkostí, špičkovým 4“ Retina displejem a luxusním provedením – pískovaný hliník se zkosenými hranami a ladící logo z nerez oceli jsou známkou toho nejlepšího vkusu, který nezapřete.


Pod kapotou iPhonu SE dřímá vyspělý čip A9, který se postará o bezkonkurenční výkon. Svojí rychlostí a odezvou odpovídá stolnímu počítači, takže hry i aplikace poběží bez jediné chybičky. Za zmínku stojí také pohybový koprocesor M9, který zvládne měřit vzdálenost i počet vašich kroků.


Díky funkci Live Photos a fotoaparátu iSight zvěčníte všechny důležité okamžiky svého života v jedinečné kvalitě a provedení. Stačí na pořízeném snímku podržet prst a přehraje se vám pár okamžiků před a po stisknutí spouště. Přední fotoaparát FaceTime HD, který využívá Retina displej jako blesk, vám zase dopřeje ty nejjasnější selfie i při slabém osvětlení. Jako třešnička na dortu je potom možnost natáčení videí v kvalitě 4K.



Heslo k odemčení telefonu už nikdy nezapomenete. Touch ID si vystačí s vaším otiskem prstu – ten je totiž jedinečný a vždy po ruce.


Díky podpoře více pásem LTE budete mít k dispozici tu nejlepší výbavu pro globální roaming. Rychlejší bude také stahování dat a prohlížení webu. iPhone SE umožňuje také hovory přes Wi-Fi připojení, které přijdou vhod všude tam, kde chybí mobilní signál.



Operační systém iOS 10 je iPhonu SE šitý přímo na míru. A právě proto tento model funguje tak perfektně. Okouzlí vás dokonalou souhrou hardwaru se softwarem a vychutnáte si s ním skvělé funkce a spolehlivé zabezpečení. To vše v přehledném prostředí, které vás bude bavit. V základu iPhonu SE navíc najdete aplikace, které vám zpříjemní každý den. A pokud by vám mezi nimi přeci jenom nějaká chyběla, najdete ji jisto jistě v obchodě App Store.


Nechte svůj iPhone zazářit a pořiďte mu stylové doplňky. S koženým krytem bude nejen trendy, ale i v dokonalém bezpečí. Lightning Dock se také vyplatí. Usnadní vám nabíjení i synchronizaci a perfektně poslouží třeba i jako stylový stojánek při hlasitých hovorech.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
15 630 Kč
12 917 Kč bez DPH
Klíčové vlastnosti: Dva superschopné fotoaparáty na zadní straně Ještě jasnější 6,1... více.
1 760 Kč
1 455 Kč bez DPH
Parametry a specifikace:   Operační systém: iOS 7   Podporované sítě: GSM: 850/90... více.
6 639 Kč
5 487 Kč bez DPH
Preciznost u iPhonu 7 Plus dostává jiný rozměr. Home Button přetvořené do lepší podoby... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon