Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 8 Plus 64GB, stříbrná

iPhone v krásném skleněném designu s ještě vyšším výkonem pro aplikace rozšířené reality, lepším fotoaparátem a podporou bezdrátového nabíjení Qi, 5,5“ Retina displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a 3D Touch, rozlišení 1920 x... více informací

9 989 Kč
8 255 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 8 Plus 64GB, stříbrná

iPhone v krásném skleněném designu s ještě vyšším výkonem pro aplikace rozšířené reality, lepším fotoaparátem a podporou bezdrátového nabíjení Qi, 5,5“ Retina displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a 3D Touch, rozlišení 1920 x 1080 bodů, 6jádrový čip A11 Bionic, 64 GB interní paměti, Duální 12MP fotoaparát s vylepšeným ISP, clonou ƒƒ/1,8 wide, ƒ/2,8 tele, 2× optickým zoomem a optickou stabilizací, 7MP FaceTime HD kamera, Touch ID. 4G LTE. Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ac, GPS/Glo/Gal/QZSS, rozhraní Lightning, odolnost proti vodě a prachu IP67, operační systém iOS 11, zakoupením produktu řady (RED) podpoříte boj proti šíření AIDS.


 


Nový 5.5“ TrueTone Retina displej


Nyní vypadá na obrazovce všechno mnohem přirozeněji. Vyvážení bílé upravuje technologie TrueTone s vyspělým snímačem okolního osvětlení, takže je obraz vždy perfektně barevný a příjemný pro vaše oči. Displej také vyniká širokým barevným rozsahem (P3), vysokým jasem i kontrastem a podporuje 3D Touch. 5.5" Retina displej s technologií IPS se může pochlubit rozlišením Full HD 1920 x 1080 bodů s hustotou 401 bodů na palec (ppi). Přináší tak velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro komunikaci, hraní her, práci i multimediální zábavu.


 


3D Touch


Technologie 3D Touch umožňuje měřit tlak, který na displej vyvinete a podle toho vyvolat další odpovídající reakci. S 3D Touch můžete dělat věci jiným způsobem a rychleji. A aby byl dojem z 3D Touch dokonalý, dostanete zpětnou vazbu v podobě jemných vibrací.


 


Výkon, který zvládne i rozšířenou realitu


Nový čip A11 Bionic, to je další porce výkonu navíc. Dvě výkonnostní jádra jsou až o 25 procent rychlejší, čtyři úsporná jádra až o 70 procent a nový tříjádrový grafický akcelerátor je až o 30 procent rychlejší než A10 Fusion. Grafický akcelerátor čipu A11 Bionic je přímo optimalizovaný pro nejnovější 3D hry a aplikace pracující s rozšířenou realitou. Realistické hry zažijete díky podpoře vývojářského rozhraní Metal 2 a technologie Core ML umožňuje integrovat do aplikací strojové učení.


 


Bezdrátové nabíjení


S iPhone 8 Plus již nebudete potřebovat kabely. Bezdrátové připojení k sítím a příslušenství bylo doplněno o podporu bezdrátového nabíjení standardu Qi. A pokud se bez kabelu neobejdete, samozřejmě mu zůstal konektor Lightning.


 


Ještě lepší duální fotoaparát


Duální fotoaparát iPhonu 7 Plus sklidil řadu ocenění a chvály. iPhone 8 Plus navazuje na jeho kvalitu a přináší duální fotoaparát s širokoúhlým objektivem a teleobjektivem. 12MP širokoúhlý fotoaparát doplňuje 12MP fotoaparát s teleobjektivem, který přináší 2× optický zoom a funkce pro hrátky s hloubkou ostrosti. Širokoúhlý objektiv vyniká světelností ƒ/1,8 a teleobjektiv má světelnost ƒ/2,8. Nechybí ani čtyřdiodový TrueTone blesk a optická stabilizace obrazu. Poskytuje vylepšený portrétní režim a portrétní nasvícení, takže se stanete mistry portrétní fotografie. Duální fotoaparát využívá inteligentní obrazový signálový procesor (ISP), který rozpoznává obsah scény a optimalizuje snímky ještě před jejich pořízením. Podporuje vyspělé zpracovávání pixelů, široký barevný rozsah, rychlejší automatické zaostřování a lepší HDR. Populární fotoaparát je doslova nabitý pokročilými technologiemi. Umožňuje zachytit živé fotografie, Ultra HD 4K videa, zpomalené slo-mo video 1080p s rychlostí 240 fps a mimo jiné nabízí funkce jako jsou Panorama, kontrola expozice, rychlé snímání, nebo časosběrné video. S řadou nových funkcí je pořizování fotek i videí zábavou.


 


Perfektní FaceTime HD kamera


Přední FaceTime HD kamera se snímačem 7MP a f/2.2 umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně.


 


Silnější zvuk


Nově navržené stereo reproduktory jsou až o 25 procent hlasitější a mají hlubší basy, takže si muziku, videa i hlasité hovory užijete na maximum.


 


Nejvyspělejší iOS


Nový iPhone je s iOS 11 ještě šikovnější a nové funkce i řada vylepšení oblíbených aplikací vám umožní pracovat podstatně pohodlněji a rychleji. Aplikace naplno využívají vlastnosti hardwaru, včetně všech možností výkonného čipu A11 Bionic a jeho neuronového enginu. iOS 11 je bezpečný, výkonný a intuitivní.


 


Nechybí oblíbené funkce a technologie


iPhone 8 Plus má samozřejmě oblíbené domovské tlačítko s čtečkou otisků prstů Touch ID, se kterou můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store. Zábava nebo práce na novém telefonu bude velmi rychlá také díky vysoké rychlosti připojení WiFi 802.11ac s technologií MIMO a podpoře sítí 4G LTE Advanced a technologie Voice over LTE (možnost využití těchto funkcí závisí na podpoře operátora).


 



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Parametry a specifikace: Použití : Chytrý telefon – Smartphone Konstrukce : Dotykový... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon