Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 6 32GB, zlatá

Apple iPhone 6 vyrostl do krásy. Design telefonu byl opět posunut o třídu výš a to díky eloxovanému hliníku v kombinaci s nerezovou ocelí a skleněným displejem. První co vás při držení telefonu v ruce ohromí je jeho tenké tělo a dokonale hladké... více informací

2 810 Kč
2 322 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 6 32GB, zlatá

Apple iPhone 6 vyrostl do krásy. Design telefonu byl opět posunut o třídu výš a to díky eloxovanému hliníku v kombinaci s nerezovou ocelí a skleněným displejem. První co vás při držení telefonu v ruce ohromí je jeho tenké tělo a dokonale hladké provedení. Veškeré detaily a umístění tlačítek byly vytvořeny precizně, aby telefon co nejvíce vyhovoval každému uživateli. Krásný 4,7“ Retina displej s jemností 326 ppi a rozlišením 1334 x 750 zobrazí vše co na něm uvidíte s vyšším kontrastem, neuvěřitelným jasem a v dokonalých barvách. Jedná se o nejtenčí a nejpokročilejší multi-touch displej, který kdy Apple vytvořil.


 


Stabilní a vysoký výkon


iPhone 6 je vybaven výkonným čipem A8 s 64bitovou architekturou a M8 koprocesorem, což mu zajišťuje bezproblémový chod operačního systému iOS, který byl pro telefon vytvořen na míru. Ať už využíváte náročnější aplikace nebo pokročilý multi-tasking, telefon nevykazuje žádné známky únavy. Díky delší výdrži baterie zvládnete s iPhonem 6 více, než kdy dříve a veškerá data následně uložíte na interní paměť dle vašeho výběru.


 


iSight fotoaparát


V dnešní době lidí fotografují téměř cokoliv a pro Apple bylo důležité vytvořit fotoaparát, který zachytí veškeré vaše zážitky v nejlepší možné kvalitě. Přichází tedy s fotoaparátem iSight, díky kterému je focení velmi snadné a zároveň nabízí spoustu pokročilých technologií. Umožňuje zachytit videa v HD rozlišení 1080p při vysoké rychlosti 60 fps, zatímco 8MPx iSight fotoaparát s pokročilým senzorem s Focus Pixels a lepší detekcí obličeje zachytí neopakovatelné zážitky. Výsledek můžete zobrazit na velkém Retina HD displeji.


 


Operační systém iOS


iOS přináší nové možnosti, pokročilé funkce a inovace na základě předchozích zkušeností. Neustále se zdokonaluje, aby uživatelům poskytl jednoduché ale za to stabilní prostředí s množstvím kreativních funkcí. Můžete například odpovídat na zprávy hlasem nebo kresbou, ovládat jednoduše celý svůj domov, používat tréninkové či zdravotní aplikace, vybrat si nové varianty klávesnice a snadno sdílet obsah zakoupený v iTunes, iBooks a App Store až se šesti členy rodiny. Veškeré fotografie a videa je možné ukládat na iCloud a sledovat tak pořízené záběry na svých Apple zařízení.


 


Soukromí v bezpečí


Osobní data, nacházející se ve vašem iPhonu, už nemusí chránit před nežádoucími uživateli pouze hesla. Funkce Touch ID si vystačí s otiskem prstu, který máte vždy po ruce. Odemykání telefonu je proto bezpečné, snadné a především rychlé.


 


 



Podobné produkty

19 430 Kč
16 058 Kč bez DPH
1 780 Kč
1 471 Kč bez DPH
Technická specifikacerozměry a konstrukce rozměry 137 × 71 × 8,6 mm hmotnost 133 g hard... více.
1 820 Kč
1 504 Kč bez DPH
Klasická Nokia 6700 Classic zaujme štíhlým designem s kryty z nerezové oceli. Ukrývá v... více.
1 470 Kč
1 215 Kč bez DPH
Tento propracovaný přístroj respektuje způsob, jakým pracujete - nabízí špičkovou správ... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon