Infolinka:
+420 606 078 739
MOBILEON > Mobilní telefony > iPhone

Apple iPhone 11 Pro 64GB, zelená

Mobilní telefon 5,8" OLED 2436 × 1125, procesor Apple A13 Bionic 6jádrový, RAM 4 GB, interní paměť 646GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 12 Mpx (f/1,8) + 12 Mpx (f/2,4) + 12 Mpx (f/2), přední fotoaparát 12 Mpx, optická a elektronická stabil... více informací

13 860 Kč
11 455 Kč bez DPH
Skladem

Apple iPhone 11 Pro 64GB, zelená

Mobilní telefon 5,8" OLED 2436 × 1125, procesor Apple A13 Bionic 6jádrový, RAM 4 GB, interní paměť 646GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 12 Mpx (f/1,8) + 12 Mpx (f/2,4) + 12 Mpx (f/2), přední fotoaparát 12 Mpx, optická a elektronická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, Lightning port, single SIM + eSIM, bezdrátové nabíjení, rychlé nabíjení, baterie 3046 mAh, iOS 13


 


Poznejte špičku mezi iPhony. Apple poprvé představuje telefon s všeříkajícím označením „Pro“, jež dává najevo, že zařízení je určeno profesionálům a těm uživatelům, kteří chtějí na vlastní kůži zažít průlomové technologie, jaké doposud ve smartphonech nebyly. Ústřední roli zde hraje nová fotosoustava s trojicí citlivých snímačů, které jsou dohromady vyladěné pro plynulou změnu záběru a dohromady nabízí čtyřnásobný optický zoom s optickou stabilizací. Kromě toho nabídnou úchvatný noční režim, s nímž můžete fotit i v hluboké tmě. Profesionální je také záznam s rozlišením 4K při 60 snímcích za sekundu či zpomalený režim s až 240 snímky ve Full HD, jež bez zaváhání zpracuje nový procesor A13 Bionic. Ten se skrývá v doposud nejodolnějším těle z chirurgické oceli a matného skla.



Aby telefon dostál přízviska „Pro“, Apple od základu předefinoval své pojetí fotoaparátu a do nového iPhonu zabudoval fotosoustavu s trojicí úchvatných snímačů. Kromě širokoúhlé a ultarširokoúhlé čočky je pro vás připraven i teleobjektiv. Senzory v kombinaci nabídnou dvojnásobné optické přiblížení a dvojnásobné oddálení pro plynulou fotografickou práci. Vše podtrhuje výtečný noční a portrétní režim, dokonalá stabilizace a nové možnosti natáčení videa v dechberoucím rozlišení 4K. To nejlepší však spočívá v jednoduchosti ovládání, která otevře svět profesionální fotografie i amatérům.



Displej představuje takový kvalitativní skok, že pro něj Apple vymyslel speciální název – Super Retina XDR. A super je hned v několika ohledech – dosahuje bezprecedentního jasu, temné černé, zářivých barev z celého spektra a dokonale si poradí s jasně bílými i hluboce černými tóny v jednom zobrazení, což oceníte nejen při fotografování, ale také při sledování filmů či hraní her. Samozřejmostí je schopnost přizpůsobení se okolnímu prostředí, a tak budete mít vždy perfektně vyváženou bílou barvu s ohledem na aktuální světelné podmínky. A to i v noci.



Uvnitř zařízení tepe odladěný čipset A13 Bionic, který (v době uvedení) nabízí nejvyšší výkon na poli smartphonů. Hladce si poradí i s těmi nejnáročnějšími hrami a aplikacemi nebo např. s výpočetně náročným zpracováním fotografií s podporou strojového učení či natáčením 4K videa, a to hned z několika fotoaparátů současně. Vše bylo od základů navrženo tak, aby vás nic nelimitovalo při práci ani při zábavě.


Baterie a spotřeba byla optimalizovaná tak, aby vás telefon mohl doprovázet, jak je den dlouhý. Nově vám navíc zbyde energie i na noční zábavu – oproti starší generaci vydrží iPhone 11 Pro nabitý až o 4 hodiny déle. Zásluhy na tom má speciální design baterie, která vyplňuje takřka každou skulinu uvnitř telefonu, a hlavně vyladěný hardware. Potěší i rychlonabíječka přímo v balení, s níž dodáte 50 % energie již za 30 minut.



Podobné produkty

25 990 Kč
21 479 Kč bez DPH
1 760 Kč
1 455 Kč bez DPH
Parametry a specifikace:   Operační systém: iOS 7   Podporované sítě: GSM: 850/90... více.
6 639 Kč
5 487 Kč bez DPH
Preciznost u iPhonu 7 Plus dostává jiný rozměr. Home Button přetvořené do lepší podoby... více.
3 290 Kč
2 719 Kč bez DPH
Seznamte se s chytrým telefonem, který splňuje požadavky na spolehlivý výkon a zároveň... více.
Profesionální tým
Kvalifikovaný tým od klientské podpory, přes servisní oddělení.
Rychlé dodání
Efektivní logistika v rámci firemní struktury. Na nic nečekáte.
Nejlepší ceny
Opravdu nízké prodejní ceny pro naše produkty.
Kvalitní servis
Disponujeme odborným záručním a pozáručním servisem.
Copyright 2024 Mobileon